De Graafood heeft de gehele catering tijdens ons 25 jarige jubileum op zich genomen. We hebben rond de 400 bezoekers mogen ontvangen die dag, en iedereen was bijzonder tevreden over het eten, drinken, hapjes etc…. Wij raden hem en zijn hele team aan bij u!

Robert Jansen (Elegant BV)

Wij wilden thuis graag een feestje houden en hiervoor hebben we Edwin benaderd. Hij en zijn team hebben voor ons een hele mooie avond geregeld, van begin tot einde was het perfect geregeld een super avond met heerlijk eten, drinken en zelfs het ijs ontbrak niet.
Absoluut een aanrader!

Annet Heimensen

Fijne en goed verzorgde catering, van tenten, koeling, uitgebreide drankjes en heerlijke hapjes. Echt een aanrader als je verzorgd en ontzorgd wilt worden.

John&Aline

Heerlijk feest gehad met de graafood. Hij regelt alles, tent stoelen , verlichting en alles ook netjes en schoon. Op de avond zelf volledig ontzorgd worden en zelf kunnen genieten van je feest. Echt een aanrader. Alleen maar complimenten gehad van alle gasten.

Petra van Meernik

‘’Zakelijk een barbecue voor 25 personen van A tot Z laten regelen. Wijnen en vlees was mooi op elkaar afgepast en ook de door hen geregelde locatie, een omgebouwde hooischuur, was charmant en weer eens iets anders. Top geregeld!’’

Chris Mulder

 ‘’Geweldige avond gehad. Top eten, top service, heb alleen maar blije mensen gehoord over de kwaliteit en hoe lekker het was en hoe goed het verzorgd was. KORTOM EEN AANRADER VAN JEWELSTE!’’

Evert Bronkhorst

‘’Heerlijke live cooking catering van de BBQ. Alle tapas hapjes worden met een glimlach uitgeserveerd. Alles top geregeld en super kwaliteit. Klasse!

Bernhard-Paul Hakkenberg