Waarom de Graafood?

  • Ons doel: jij en jouw gasten voor, tijdens én na het evenement laten genieten van een onvergetelijk moment. Beleving voor het oog, smaak en sfeer!
  • Wij zijn totaalleverancier van alle dranken. Het drankarrangement volledig in eigen beheer. Van binnenlands tot buitenlands gedistilleerd.
  • Wij staan bekend om de ideale samenhang tussen kwaliteit, exclusiviteit en gezelligheid. Wij komen met verse producten en goed materiaal. En die glimlach op ons gezicht? Die geven wij door. Let maar op! 😉  Onze slogan is niets voor niets: proef en beleef de kwaliteit!
  • Groot assortiment partyverhuur. Of het nu gaat om een klein of groot evenement. Wij hebben alles in huis: biertaps in klein en groot formaat, verlichting, decoratie, toiletten en toebehoren.
  • Kortom: alles onder één dak. Dat zorgt voor duidelijkheid, overzicht en rust. 

Edwin de Graaf

Het ondernemen zat bij mij vanaf jongs af aan al in het bloed. Als kleine jongen keek ik graag met grote enthousiasme mee met het bedrijf van mijn opa. De vele wijze lessen en het ondernemersbloed waren daarbij de grondlegger. De passie en energie voor ondernemen is daar waar ik mijn kracht uithaal. Na jaren van alles geprobeerd te hebben ben ik tot de conclusie gekomen dat dit het moet worden; ‘Een cateringbedrijf die gaat voor kwaliteit’. Een combinatie van ondernemen en mijn liefde voor eten!

Rosanne de Graaf

De passie en liefde voor eten is daar waar ik mijn vreugde uit haal. Als gediplomeerd kok probeer ik met mooie en verse producten het beste uit de bedrijf te halen. Met mijn kennis en ervaring wil ik de klant voorzien van een culinair uitstapje op maat. Uiteraard is het erg belangrijk dat de klant met een tevreden en vertrouwen gevoel de caterings diensten van De Graafood kan consumeren. Voor het juiste advies over eten bent u bij mij op het juiste adres.

Genieten van een onvergetelijk moment. Ben jij er klaar voor?