Veel gestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik reserveren?

Als je eenmaal een datum in gedachte hebt dan kun je direct contact opnemen met ons. De inhoudelijke details van jouw moment bespreken we later. Dan heb je jezelf en jouw gasten in ieder geval alvast verzekerd van een ultieme beleving.

Wat moet ik mij voorstellen bij live cooking?

Zoals het woord al zegt: we komen bij jou in je achtertuin, uw bedrijf of op een gehuurde locatie, grillen voor jou en je gasten, dat doen wij met onze ervaren grillchefs en grote Weber BBQ’s. Aan de hand van jouw wensen verzorgen we een compleet diner of heerlijke tapasgerechten. Verre van een stijve kringverjaardag of een standaard buffet. Wij gaan voor beleving voor de smaak, zicht en sfeer!

Kunnen jullie ook zorgen voor bediening?

Ja, daar staan we inmiddels om bekend. Hoe fijn is het als je zelf volledig kunt genieten van jouw verjaardag, bedrijfsfeest of jubileum? Geen omkijken naar de op- en afbouw en daarnaast zorgen wij dat jouw gasten niks tekort komen. 

Kunnen jullie ook de dranken verzorgen?

Uiteraard kunnen we dit voor jou regelen. Van glaasjes fris tot een feestelijk moment van bubbels en van limonade voor de kids tot een bijpassend wijnarrangement bij het eten.

Kan ik bij jullie ook een partytent of de aankleding huren?

Als we zeggen dat we alles regelen, dan gaan we daar ook volledig voor. Wat zijn jouw wensen? Geef het aan ons door en wij zorgen dat het op de dag van jouw moment staat. Van complete tenten tot aan aankleding van een mooi gedekte tafel en van een bar tot aan tafels, stoelen en statafels. 

Klaar voor jouw moment?